آموزش پختن انواع پیتزا پیتزا پپرونی
admin bayan blog | يكشنبه, ۱۸ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۲۸ ق.ظ
روش پخت انواع پیتزا
پیتزا پپرونی
پیتزا پپرونی
مواد لازم:
خمیر آماده پیتزا ۱ عدد
مایه ماکارونی ۴ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا خرد شده ۲/۱ پیمانه
کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه) ۶ ورقه نازک
پنیر پارمزان رنده شده ۱قاشق غذاخوری
نعنای تازه مقداری برای سطح پیتزا
فلفل دلمه ی سبز به میزان لازم
زیتون بدون هسته خرد شده مقداری برای سطح پیتزا
روش پخت پیتزا:
خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله دو سانت از دور تا دور خمیر از این مایه ماکارونی پر کنید.سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید . و روی آن پپرونی،فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید .در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید.پیتزا را برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملاً آب شوند.اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای۳۵۰ درجه ی فارنهایت برای مدت ۵ تا ۷ دقیقه قرار دهید .
توجه:
- این پیتزا برای مصرف یک نفر کافیست.
-
طرز تهیه پیتزا پپرونی
پیتزا پپرونی
پپرونی تند
پپرونی
پیتزا پپرونی تند
روش تهیه پیتزا
غذای سریع
روش پخت فست فود
غذای لذیذ
غذا
پیتزا
روش پخت انواع پیتزا
روش تهیه انواع پیتزا
طرز تهیه فست فود
فست فود پیتزا
روش تهیه فست فود
انواع پیتزا
طرز تهیه پیتزا
طرز تهیه انواع پیتزا
روش پخت پیتزا سالامی تند
پیتزا با گوشت
روش پخت غذا
طرز پخت پیتزا
فست فود
فست فود گوشت
انواع پیتزا ایتالیایی
طرز تهیه و دستور طبخ پیتزا پپرونی
روش پخت پیتزا
- ۹۴/۰۵/۱۸