دانلود روز مدل 96

دانلود روز مدل 96 سایت دانلود روز آدرس جدید دانلود روز دانلود آهنگ دانلود سریال اخبار روز

دانلود روز مدل 96

دانلود روز مدل 96 سایت دانلود روز آدرس جدید دانلود روز دانلود آهنگ دانلود سریال اخبار روز

دانلود روز مدل 96 سایت دانلود روز آدرس جدید دانلود روز دانلود آهنگ دانلود سریال اخبار روز دانلود آهنگ جدید با لینک مستقیم دانلود آهنگ جدید، دانلود آهنگ ایرانی، دانلود آلبوم، دانلود آهنگ شاد و غمگین، دانلود فول آلبوم، دانلود موزیک ویدیو

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

آموزش پختن پیتزا پیتزا مارگاریتا

admin bayan blog | يكشنبه, ۱۸ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۲۸ ق.ظ

روش پخت پیتزا

پیتزا مارگاریتا

پیتزا مارگاریتا

مواد لازم برای خمیر:


آرد                                                                      2 تا 3 پیمانه


مخمر                                                                  1 بسته


نمک                                                                   4/1 قاشق چایخوری


آب گرم                                                                1 پیمانه


روغن مایع یا روغن زیتون                                         2 قاشق سوپخوری



طرز تهیه خمیر:

آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.


پیتزا مارگاریتا

نکته ها و گفته ها:

شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.



مواد لازم برای روی پیتزا:


روغن زیتون                                                               1 قاشق سوپخوری


گوجه فرنگی خرد شده، پوست گرفته، پخته                     400 گرم   


ریحان تازه خرد شده                                                   1 قاشق سوپخوری


سیر ریز خرد شده                                                      2 حبه


رب گوجه فرنگی                                                        2 قاشق سوپخوری


پنیر موتزارلا ورقه شده                                                450 گرم


برگ تازه ریحان                                                          به میزان نیاز



طرز تهیه:

فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.
برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید.
پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید.


پیتزا مارگاریتا

      نکته:

  • پیتزا ها را با برگ تازه ریحان تزئین کرده، برش بزنید و فورا سرو نمایید.
پیتزا مارگاریتا

روش تهیه انواع پیتزا مارگاریتا

روش تهیه پیتزا مارگاریتا

روش پخت غذای لذیذ

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

پیتزا مارگاریتا تند

روش پخت پیتزا مارگاریتا

مارگاریتا

پیتزا مارگاریتا

طرز تهیه و دستور طبخ پیتزا مارگاریتا

پیتزا فست فود

روش تهیه پیتزا

غذای سریع

روش پخت فست فود

غذای لذیذ

غذا

پیتزا

روش پخت انواع پیتزا

روش تهیه انواع پیتزا

طرز تهیه فست فود

فست فود پیتزا

روش تهیه فست فود

انواع پیتزا

طرز تهیه پیتزا

طرز تهیه انواع پیتزا

پیتزا با گوشت

روش پخت غذا

طرز پخت پیتزا

فست فود

روش پخت پیتزا

انواع پیتزا ایتالیایی

غذای خوشمزه


  • admin bayan blog

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
سلام خوش اومدی روی ضربدر کلیک کن تا بتونی مطلب رو ببینی