طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
امروز برای شما طرز تهیه پیتزا بسیار خوشمزه ای آماده کردیم.طرز تهیه پیتزا,طرز تهیه پیتزا,طرز تهیه پیتزا پپرونی,طرز تهیه پیتزا مارگاریتا,طرز تهیه پیتزا گوشت,طرز تهیه پیتزا قیفی,طرز تهیه پیتزا ایتالیایی,طرز تهیه پیتزا بدون فر,طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه,طرز تهیه پیتزا مرغ,طرز تهیه پیتزا پیراشکی,طرز تهیه پیتزا سبزیجات
مواد لازم پیتزا مارگاریتا :
سه فنجان گل کلم درشت خرد شده
یک تخم مرغ بزرگ
نصف فنجان خرد شده پنیر ایتالیایی
یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
یک حبه سیر خرد شده
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
نصف فنجان سس گوجه فرنگی
نصف فنجان پنیر پیتزا ایتالیایی
دو قاشق غذا خوری پنیر پارمسان
یک چهارم فنجان ریحانخرد شده
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا :
فر را روی دمای ۲۳۰ درجه قرار می دهیم و سینی فر را با فویل می پوشانیم.
گل کلم را رنده می کنیم و درون ماهی تابه می ریزیم و بجوش می آوریم و ۸ تا ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم تا پخته شود سپس درون ظرف بزرگ می ریزیم و درون یخچال قرار می دهیم.
تخم مرغ، پنیر، جعفری، سیر، نمک، و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم گل کلم را نیز اضافه می کنیم سس را اضافه می کنیم و سپس پنیر پارمسان و پنیر پیتزا را روی آن می پاشیم و درون فر قرار می دهیم تا پخته شود.
- ۹۴/۰۵/۱۲