طرز تهیه چیکن به سبک ونیزِ ایتالیا
طرز تهیه چیکن به سبک ونیزِ ایتالیا
طرز تهیه چیکن به سبک ونیزِ ایتالیا,غذایی مابین سنت و مدرنیته که با بهرهگیری از جادوی آشپزی ایتالیایی بسیار خوش خوراک و دوست داشتنی است. طعم ملایم و دوستداشتنی غذاهای مدیترانهای، این سبک آشپزی را به یکی از سبکهای مورد علاقه ایرانیها تبدیل کرده است.
زمانی که میخواهید فیله مرغ را گریل کنید، باید حتما با کاردک یا قاشقک سس را از فیله جدا کنید تا باعث سوختن مرغ نشود، چراکه اگر خامه و خردل روی گوشت بماند و حرارت ببیند میسوزد درصورتیکه هنوز لایههای میانی فیله صورتی و خام بوده و نپخته است.
مواد لازم:
- فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
- قارچ: پنج عدد
- گوجه فرنگی بزرگ: دو عدد
- آرتیشو: به مقدار لازم
- سیر: یک بوته کوچک
- فلفل دلمهای: یک عدد متوسط
- روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
- فلفل و نمک: به میزان لازم
- خامه: دو قاشق غذاخوری
- سس خردل: دو قاشق غذاخوری
- برگ بو: یک یا دو برگ
روش تهیه:
1. همزمان یک بوته کوچک سیر پوستکنده و شستهشده را به
ریزترین شکل ممکن رنده کنید و همراه فلفل دلمهای که نگینی و کوچک برش
خورده در کنار چهار تا پنج عدد قارچ متوسط که ساطوری خرد شدهاند، ترکیب
کنید.
2. مواد مخلوط شده را روی شعله متوسط در ماهی تابهای همراه روغن زیتون آرام و آهسته تفت دهید. بهخاطر داشته باشید که حرارت زیاد ارزش غذایی مواد اولیه مان را از میان میبرد.
3. لطفا در این مرحله آرتیشو را به مواد در حال تفت دیدن اضافه کنید، آنقدر این حرارت دیدن و تفت دادن را ادامه دهید تا مایه نیمی از آب خود را از دست بدهد، سپس آسیاب فلفل و نمک دریایی به مقدار لازم به غذایتان اضافه کنید تا عطر و طعم دلخواهتان به دست بیاید.
4. اکنون فیله مرغهای گریل شده را در بشقاب کشیده و سس را به آرامی روی آن بریزید. چیکن ونیزی برای سرو کردن آماده است.
- ۹۴/۰۵/۱۵