طرز تهیه کیک توت فرنگی دانلود روز
خوردن یک کیک خوشمزه برای همه ما لذت بخش است مخصوصاً اگر طعم یک میوه خوشمزه مانند توت فرنگی را هم داشته باشد ! ؛ با آلامتو همراه باشید تا این دستور آشپزی خوشمزه را یاد بگیرید البته مراقب باشید این کیک برای افرادی که از بیماری های دیابت و چربی خون رنج می برند مضر است.
مواد لازم برای تهیه کیک
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ
- ½ فنجان شکر
- 1 و ½ قاشق سوپخوری آبلیمو
- ½ قاشق سوپخوری پوست پرتقال رنده شده
- نصف فنجان آرد
- ¼ قاشق سوپخوری نمک
- 1قاشق سوپخوری کره آب شده بدون نمک
- ½ قاشق سوپخوری وانیل
مواد لازم برای تهیه کرم
- 1 فنجان خامه زده
- 125 گرم پنیر خامه ای
- 1/3 فنجان شکر
- 2 قاشق سوپخوری آب لیمو
- 1 قاشق سوپخوری وانیل
- 1 پیمانه توت فرنگی نصف شده
- 1/3 فنجان مربای توت فرنگی
- شکلات سفید
دستور پخت کیک توت فرنگی
فر را روی دمای 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید. ماهی تابه 9 اینچی را حاضر کنید و کاغذ پوستی را داخل آن قرار بدهید ولی آن را چرب نکنید.
تخم مرغها و شکر را با هم بزنید تا کاملا سفید شوند و بعد آبلیمو را اضافه کنید سپس آرد و نمک را به مواد اضافه کرده و با سرعت متوسط به هم میزنیم. وانیل و کره را در یک ظرف جدا با هم مخلوط می کنیم و سپس بقیه مواد را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم بعد به سراغ ماهی تابه ای که از قبل آماده کرده ایم میرویم و همه مواد را داخل آن می ریزیم و آن را داخل فر قرار می دهیم. مواد باید بمدت 40 دقیقه داخل فر بمانند تا هنگامی که وسط کیک کاملا پخته شده و پف کند.
طرز تهیه کرم
خامه را کاملا بزنید و در یک ظرف جدا پنیر خامه ای را نیز بزنید تا کاملا صاف و نرم شود وسپس وانیل و آبلیمو و شکر را به آن بیفزایید و به هم بزنید. توت فرنگی را همراه با مربای توت فرنگی به هم بزنید. سپس کیک را بصورت افقی ببرید و بعد آن را به 12 قسمت تقسیم کنید. در این مرحله مقداری از توت فرنگی را داخل لیوان ریخته و یک قسمت از کیک را روی آن می گذاریم و روی کیک را با مقداری کرم می پوشانیم برای بقیه قسمتهای کیک هم همین کار را می کنیم.
از تصویر بالا برای تزیین کیک استفاده کنید.
همچنین بخوانید :طرز تهیه دسر توتفرنگی شکلاتی